22 Aralık 2010 Çarşamba

Yılbaşı İçin Seçtiğimiz Parfümler =)




Midnight Lolita Lempicka for women~~
Gece yarısı bir odunsu-oryantal kompozisyon 2006 yılında tanıtılan bir parfüm.40 ve 80 ml edp olarak kullanılabilir. Annis, sarmaşık, mür, iris, menekşe, yasemin, Tonka, misk, vetiver ve vanilya bir demet oluşturulur.

Purr Katy Perry for women~~
Katy Perry Purr kompozisyonu, şeftali üst notları, yasak elma, gardenya ve yasemin, pembe frezya ve Bulgar gül ve orkide vanilya, kremsi sandal ağacı, beyaz amber tabanının kalp ile yeşil bambu birleştirerek Firmenich parfümcü evi tarafından geliştirildi.

Şişe görüntü lavanta metalik tonlarında renkli mücevher gibi gözleri ile bir kedi şeklindedir.

Katy Perry Purr 30, 50 ve 100 ml EDP ve banyo köpüğü ve vücut losyonu beraberindeki koleksiyon olarak kullanılabilir.




Ricci Ricci Nina Ricci for women~~
Ricci Ricci Eau de Parfum çekici ve kentsel kahramanlar için bir parfüm olarak, 2009 yılında ortaya çıktır. Ravent, bergamot, Moonflower, Hint sümbülteber, Centifolia gül, paçuli ve sandal ağacı oluşur. koku 30, 50 ve 80 ml EDP olarak kullanılabilir.

Fantasy Britney Spears for women~~
Fantezi Britney Spears ikinci parfüm 2005 yılında piyasaya sürüldü. Bu Swarovski kristalleri ile süslü çekici bir şişe içinde kilitli bir aşk iksiri oldu. Fantezi şehvetli, litchi, altın ayva ve Kivi meyve karışımı ile açılır. Sışkırtıcı kalp yasemin ve beyaz çikolata oluşur. temel bir tür susam kökü, misk ve ormanda birleştirir.


Paco Rabanne Holiday Give-Away!~~
Paco Rabanne Holiday Give-Away; 1 Milyon erkek ve kadınlar için Milyon. 1.7 oz kadınlar için Parfüm, vücut losyonu ve erkekler için duş jeli eşlik ediyor.

Miss Dior Cherie 2007 Dior for women~~
2007 Miss Dior Cherie yeni baskısı bazı yeni notlar getiriyor. Bu parfüm şipre-çiçek kokuları ve o kadar da şişe olarak romantik bir sarhoş, sedutive buket sunuyor. Taze açık ve sulu, taze Callabrian bergamot, tazelik ve sesleri tatlılık artar portakal baskın özü içerir. Frezya kokusu şipre parfüm kompozisyonlarında kullanılan toprak bir şarap gibi kokusu ile, koyu paçuli notlar ve zambak ile birlikte onun zengin ve yoğun çiçeksi ile dikkati çeker. 50ml ve 100ml EDT olarak üretilmektedir.


Hiç yorum yok: