7 Mayıs 2012 Pazartesi

İstiyorum İstiyorum !

Yenideen merhaba ! Şu aralar içimde yazma isteği bolca var :)
  Ufak bir tatilim var staj öncesi, bunu fırsat bilip sürekli evi temizliyor ve bloga yazıyorum :) Yeni yeni tarifler de deniyoruz annemle beraber hatta Yaratıcı Fikirler'de paylaştım.
  İçimde acayip bir stres var,stajla alakalı. İlk deneyimim olacak ve inanılmaz heyecanlıyım. Bana nasıl davranırlar,alışabilecek miyim gibi bir sürü soru var kafamda. Umarım herşey istediğim gibi olur .
  Unutmadan dün Hıdrellez'di :) Bizde yazdık dileklerimizi ( hatta ben olayı abarttım yaklaşık yirmi tane yazdım ehihih ) ve gül ağacına bağladık. Ertesi sabah da hep beraber denize girdik ve dilekleri denize döktük :) Ama ben tabii ki giremedim denize çok soğuktu, brrrr...
  Günlük faslı bittikten sonra konumuza dönebiliriz :) Hem istediklerimi yazayım hem de yaz trendlerine bakalım istedim vee fashiolistaya ışınlandııım :)


  • Bol bol şort istiyoruuum ! Çok rahatlar ve herşeyle giyebiliyorum. Özellikle plajda çok rahat oluyor :) Her ne kadar yüksek belli jean şortlar benim kısacık bacaklarımı uzun gösterse de sevemiyorum bir türlü :/



  • Yazlıkları çıkarttığımda farkettim ki sırf elbise almışız. Ammaaa ben zayıfladım ! Hepsi üstümden hoop diye düşüyor. O yüzden bol bol elbise istiyorum. Mümkünse nil yeşili,turkuaz tonları,sarı,turuncu ve pembe renklerinde olsunlar :)
  • Bu yaz kolsuz üstler de trendlerin arasındaydı. İlk başta pek sevemedim ama insanların üzerinde görmeye başlayınca ısınıverdim birden . Ama sadece kolsuz gömlekler hoşuma gitti :)

  • Birde kooocaaamaaan hasır şapka alırsam süper olucak :)





  • Daha birçok şey sayabiliriz tabii de son olarak bu cici bilekliklerden istiyoruuum :)
Sevgileer :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Selam Seren,
tanricanindolabi blogun çok hoşuma gitti bu yüzden sana bir teklif de bulunmak istiyorum! Lütfen Bana geri dön: eylul@indirimlr.com Eylül Çeviker, İndirimlr Sitesinden!

Sevgilerimle
Eylül Çeviker
İndirimlr Sitesi

Unknown dedi ki...

merhaba canım paylaştığın elbiseler çok güzel. çeşmedemi yaşıyorsun sen? ben alaçatıda yaşıyorumda benim bloğumada beklerim canım :)